Tessie.Vilé  
 
CONCEPT&COMMUNICATIE

DIENSTEN

Concept ontwikkelen en implementeren

TV©2 voelt zich thuis in het creëren van concepten. Organiseren van meerdere partijen rondom één thema. Voelen waar de energie zit. Zien waar de kansen liggen en benoemen van het gemeenschappelijke. Om projecten op te zetten die over grenzen gaan en er meer van maken. Een onafhankelijke aanjager die dingen benoemt en in beweging zet. 
Strategisch communicatie-advies en implementatie

TV©2 helpt organisaties met het benoemen van hun kracht en hun eigenheid en het doeltreffend communiceren met de buitenwereld. Praten, luisteren, doorvragen, terugkoppelen, analyseren en een strategisch plan maken. TV©2 helpt bij het implementeren. Werkt ideeën uit, stuurt teams en creatievelingen aan, brieft bureaus, maakt campagnes, schrijft teksten, laat de social media snorren, organiseert de boel, houdt het verloop in de gaten, evalueert en stelt bij. 
Sessie met Tessie

Soms is de vraag kleiner en heb je een frisse blik nodig of een snelle oplossing. Iemand die een spiegel voorhoudt en meedenkt. TV©2 heeft veel organisaties van binnen meegemaakt en weet snel waar de schoen wringt. Sparren met een expert van buiten zodat je weer verder kunt.