Tessie Vilé
CONCEPT&COMMUNICATIE

Over TV©2

TV©2 staat voor Tessie Vilé Concept&Communicatie. Het ontwikkelen van concepten die verschillende partijen bij elkaar brengen is een tweede natuur geworden. Net zoals het vermogen om dingen makkelijker en leuker te maken met communicatie. Deze combinatie leidt tot mooie projecten die er toe doen! Zoals de Academisch Jaarprijs, die wetenschappers helpt een groot publiek enthousiast te maken voor de wetenschap. Of het PoepPaleis, dat kinderen helpt makkelijker over poep te praten. Omdat we het allemaal doen en het veel zegt over onze gezondheid én er 100.000 kinderen per jaar naar een arts moeten vanwege poepproblemen. Of Ons Huis Verdient Het, om huiseigenaren te laten zien dat een duurzaam huis loont. Goed voor de portemonnee, goed voor het klimaat.

Werken aan opdrachten die er toe doen en resultaat opleveren, dat doe ik graag. Maatschappelijke relevantie, een duurzame samenleving, gezondheid, onderwijs, innovatie. Dat zijn onderwerpen waar ik warm voor loop. State of the Art, uitgaan van kansen, de energie opzoeken, mensen bij elkaar brengen, partijen en onderwerpen met elkaar verbinden, buiten de gebaande paden treden en mensen en organisaties helpen dat ook te doen. Om samen tot een beter resultaat te komen. Ik woon in het midden van het land, met opdrachtgevers over het hele land verspreid.

Ik heb een breed netwerk van professionals waarmee ik samenwerk. Nieske Castelein, Marcel van der Haas, Inge Rohde, DDK, Einder Communicatie, CO-4, Nimwegse Old Boys, Brigitt Kurvers, Zand & Zink en vele anderen. 

Algemene Voorwaarden TV©2
Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Tessie Vilé Concept&Communicatie
AlgemenevoorwaardenTV©2_2019.pdf (320.43KB)
Algemene Voorwaarden TV©2
Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Tessie Vilé Concept&Communicatie
AlgemenevoorwaardenTV©2_2019.pdf (320.43KB)